SINT-PIETERS-LEEUW - Neuhaus en negen vrouwelijke Michelin sterrenchefs stellen geschenk met hemelse smaken voor

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Neuhaus en negen vrouwelijke Michelin sterrenchefs stellen geschenk met hemelse smaken voor

Editiepajot_vlezenbeek_nieuwe_pralines_ladychef_neuhaus
 

Negen internationaal befaamde sterrenchefs – één ervan heeft zelfs 3 sterren – deelden hun liefde voor chocolade om elk een buitengewone praline te creëren voor Neuhaus. Het resultaat van deze unieke samenwerking is de elegante 'Lady Chefs'-box: 18 overheerlijke pralines met verrassende smaken uit de hele wereld. Het perfecte geschenk om vriendinnen en vrouwelijke collega's mee te verrassen!

Neuhaus selecteerde de negen chefs op basis van hun talent en invloed in de gastronomische wereld. Elke chef zocht haar inspiratie in haar eigen afkomst, ervaring en favoriete ingrediënten en elke praline weerspiegelt de flair van een talentvolle vrouwelijke chef, getoetst aan de expertise van de meester-chocolatier van Neuhaus. Het resultaat: een schitterende selectie van verrukkelijke en verfijnde vrouwelijke pralines.
 
Onder deze negen ook Sofie Dumont, chef van restaurant “Les Eleveurs” in Halle. Zij werd in 2009 'Lady Chef van het Jaar'. Deze jonge chef creëerde een ganache met marsepein, een zweempje olijfolie en kleine stukjes cacaobonen in een jurkje van zwarte chocolade.
 
Andere sterrenchefs zijn: Hélène Darroze (Frankrijk & Verenigd Koninkrijk); Trish Deseine (Verenigd Koninkrijk); Patricia Desmedt van ’t Oud Konijntje in Waregem; Annie Féolde (Italië & Japan); Léa Linster (Luxemburg); Arabelle Meirlaen ‘Li Cwerneu’ in Hoei; Thomasina Miers (Verenigd Koninkrijk) en Fina Puigdevall (Spanje).
 
Een origineel relatiegeschenk
De 'Lady Chefs'-box is ook ideaal om personeel of commerciële relaties te laten kennismaken met de toverkunsten van de samenwerking tussen Neuhaus en het talent van deze negen buitengewone vrouwelijke chefs.
 
 De “Lady Chefs” doos is in alle Neuhaus-boetieks te koop tegen de consumentenprijs van 30 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2010
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief