Autogrill Belux start constructie van nieuw hotel op parking RUISBROEK

C21

Autogrill Belux start constructie van nieuw hotel op parking RUISBROEK

Eerste_steen
Foto KOS
 

Hotel kadert in totaalproject van vernieuwing parking langs E19
Op de parking van de autosnelweg E19 in Ruisbroek werd de eerste steen gelegd van een nieuw hotel. Vroeger stond op deze plaats een motel.

 Het hotel zal 75 kamers bevatten en naadloos aansluiten bij de omliggende groene zone. Hiermee gaat het vernieuwingsproject in Ruisbroek zijn laatste fase in en bevestigt Autogrill haar intentie om topkwaliteit te bieden langs de Belgische snelwegen.
 
De honneurs werden waargenomen door Dhr. Gilberto Benetton, voorzitter van de raad van bestuur van Autogrill, die bijna volledig aanwezig was. De bijeenkomst van de raad van bestuur van de Italiaanse groep werd immers uitzonderlijk in België gehouden. Zij werden vergezeld door ir. Fernand Desmyter, Secretaris-generaal van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken, en door afgevaardigden van Total België.
 
Het drie sterren hotel ligt ter hoogte van Ruisbroek, op de site langs de E19 richting Brussel. De 75 kamers zullen verspreid zijn over een gelijkvloers en één verdieping. Het hotel zal harmonieus worden geïntegreerd in de landelijke omgeving met zicht op de Zenne. Verwacht wordt dat het hotel kan ingewijd worden in de herfst van 2011.
 
Nadat in mei de nieuwe faciliteiten in Ruisbroek richting Parijs werden voorgesteld, is dit de laatste stap in de vernieuwing van de site. Dit totaalproject in Ruisbroek is volledig in lijn met de filosofie van Autogrill, de specialist in food & beverage voor mensen onderweg, namelijk een voortzetting van de kwaliteitsinjectie langs de Belgische snelwegen.
 
“Wij zijn erg blij met de constructie van het hotel van start te kunnen gaan. Autogrill wil namelijk – in lijn met de bedrijfsslogan ‘A-star-experience for people on the move’- resoluut de kaart trekken van topkwaliteit. We willen het aanbod langs de autosnelwegsites optimaliseren en de moderne reiziger ook van alle hedendaagse comfort kunnen voorzien,” zegt Giorgio Minardi , CEO Autogrill Europa en managing director ad interim van Autogrill Benelux.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 nov 2010
Felix Merckx
KOS
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief