SINT-PIETERS-LEEUW - Jeugddienst zoekt animatoren

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Jeugddienst zoekt animatoren

Speelplein_foto_merckx
Foto © archief felix Merckx

De jeugddienst van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar gemotiveerde animatoren voor de speelpleinwerking (kinderen van 2,5 tot 12 jaar) in juli en augustus (van 4 tot 15 juli en van 25 juli tot 19 augustus).

 De taken van een animator zijn ondermeer: activiteiten begeleiden en animeren; nemen van initiatief en verantwoordelijkheid; inlevingsvermogen hebben; meespelen; afspraken naleven; teamplayer zijn en kunnen samenwerken; organiseren van een dagelijks goed uitgewerkt programma en respect hebben voor materiaal en mede-animatoren.
 
 Evi Frans van de jeugddienst: “We zijn op zoek naar jongeren vanaf 17 jaar om tijdens de zomervakantie als animator of hoofdanimator op het speelplein te staan. Ons speelplein is veel meer dan zomaar wat oppassen. We hechten veel belang aan de kwaliteit. We doen dit door de activiteiten zoveel mogelijk aan te passen aan de verschillende leeftijdsgroepen, door te investeren in duurzaam materiaal, door de verscheidenheid in het activiteitenaanbod en door goed gevormde animatoren. Voor het management van het speelplein en om de goede kwaliteit te garanderen hebben we goede hoofdanimatoren nodig”
 
Om in aanmerking te komen moet men een animatorattest hebben of een pedagogische richting (universitaire opleiding: bachelorjaren met succes beëindigd, niet-universitaire opleiding: tweede jaar met succes beëindigd) hebben of 3 jaar speelpleinervaring hebben (waarvan minstens 1 jaar ervaring in Sint-Pieters-Leeuw)
 
VERGOEDING
Een hoofdanimator ontvangt 10,16 euro / uur, een animator met brevet
10,16 euro / uur en een animator zonder brevet 30,82 euro / dag
 
Kandidaten moeten het ingevulde kandidatuurformulier zo snel mogelijk opsturen naar de jeugddienst (Lotstraat 6) of naar het gemeentehuis (Pastorijstraat 21). Of vul het online in via: www.sint-pieters-leeuw.be/animatoren. Formulieren moeten binnen zijn voor 15 mei!
Voor vragen of info kan men terecht bij Marleen Van Roy – 02/370 28 86 – speelpleinwerking@sint-pieters-leeuw.be
 
Men gaat voorbereidingsdagen organiseren en op 23 april (13u – 17u) en op 21 mei (9u – 13u) in Jeugdcentrum Laekelinde (Lotstraat 6, 1600 SPL)
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2011
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief