SINT-PIETERS-LEEUW - Royal Fish Club Sint Pieters-Leeuw viert 135 jarig bestaan met opendeurdag

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Royal Fish Club Sint Pieters-Leeuw viert 135 jarig bestaan met opendeurdag

Visclub_brussel_in_s_p_l
 

Dit jaar viert de Royal Fish Club zijn 135 – jarig bestaan! Ter gelegenheid hiervan stelt de club haar domein op zaterdag 14 juni 2008 open voor alle belangstellenden. Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje en voor een gezellige babbel met het bestuur en de leden van de club op het domein gelegen V.Nonnemanstraat 15 A te 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Doorlopend open voor het publiek vanaf 10u00 tot 17u00.

Wat maakt deze club zo speciaal? Wat is het geheim van deze eeuweling?
 
Ontstaan in 1873 als een select groepje van rijke Brusselse industriëlen en handelaars, die indertijd een rustig vertier kwamen zoeken in het natuurkader van Sint-Pieters-Leeuw, is de Royal Fish Club in de loop der jaren en onder de vorm van een Vzw, uitgegroeid tot een toffe en joviale groep van hengelaars waar vriendschap en respect voor elkaar op de eerste plaats komen. Elk van de leden vindt er zeker zijn gading: witvis, voorn, karper, paling, forel, snoekbaars en snoek, alle vissoorten zijn uitgezet.
 
Gelegen nabij het historisch centrum van de gemeente (achter het Green Park Hotel), biedt de Royal Fish Club aan zijn leden een onovertroffen hengelplezier gedurende het ganse jaar.
 
Om niet te spreken van de gezellige activiteiten en evenementen die regelmatig om en rond dit visdomein van 1,5 ha ! worden georganiseerd: clubfeest, een zomerse barbecue aan de boord van de vijver, noem maar op.
 
De club telt momenteel 29 leden, waaronder zelfs gewezen wereldkampioen hengelen Pierre Michiels!
 
Traditie en stabiliteit hoog in het vaandel dragend, is het bestuur er zich van bewust dat de jeugd de sleutel van de toekomst is. Zij doet dan ook alles om de jeugdwerking in de club te steunen en te promoten.
 
Voor meer informatie, volledig jaarprogramma en de evenementenlijst kan men steeds terecht op de website: www.rfcbrussels.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2008
Felix Merckx
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief