SINT-PIETERS-LEEUW - Drugsbende opgerold en zwaar gekwetste

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Drugsbende opgerold en zwaar gekwetste

3_politielogo_2011_p200

De politie van Sint-Pieters-Leeuw rolde een drugsbende op en op de Bergensesteenweg gebeurde een ongeval waarbij een motorrijder zwaar gekwetst raakte.

Lokale recherche Sint-Pieters-Leeuw rolt drugsbende op
Na een maandenlang onderzoek in het kader van illegale wapen- en drugshandel in de regio   ging de lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw met bijstand van de federale politie over tot huiszoekingen op vijf adressen te Sint-Pieters-Leeuw, Asse en Beersel.
 
Er werd op een adres in Asse een cannabisplantage van circa 60 grote cannabisplanten aangetroffen. Tijdens de diverse huiszoekingen werden verder nog onderdelen voor een nieuwe cannabisplantage, een grote hoeveelheid hard- en softdrugs, een grote geldsom , 2 wapens en munitie in beslag genomen.
 
Vier personen werden intussen door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsmandaat geplaatst.
 
Motorrijder gekwetst bij ongeval Bergensesteenweg
Dinsdagvoormiddag omstreeks 11 uur deed zich een verkeersongeval met gekwetste voor op de Bergensesteenweg. Een personenwagen Mercedes reed de Bergensesteenweg richting Halle en wou links de inrit van een garage binnenrijden. Bij het uitvoeren van dit maneuver werd hij aangereden door een motorfiets die op de busbaan reed in de richting van Anderlecht. De motorrijder Gd uit Ruisbroek raakte hierbij zwaar gekwetst en werd overgebracht naar het Erasmushospitaal te Anderlecht
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mei 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief