SINT-PIETERS-LEEUW - Tornooi André Mertens sluit petanqueseizoen af

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Tornooi André Mertens sluit petanqueseizoen af

Petanque_zuun_foto_jan_morre_editiepajot
 
Petanque_zuun_foto_jan_morre_editiepajot__1_
Petanque_zuun_foto_jan_morre_editiepajot__2_
Petanque_zuun_foto_jan_morre_editiepajot__3_
Petanque_zuun_foto_jan_morre_editiepajot__4_
 

Zondagnamiddag sloot KWB Zuun haar wekelijkse petanquecompetitie af in feestelijke stemming. Zoals elk jaar dit gedaan met een intern tornooi. Onder een droge hemel werd achter de kerk van Zuun menig balletje met of zonder effect geplaatst, met als inzet de felbegeerde trofeebeker André Mertens.

Na een geslaagde namiddag werd in het clublokaal ’t Trapken Af nog menig hotdog of drankje benut, dit in afwachting van de uitreiking van de trofeebeker aan de beste petanquespeler van de dag, namelijk Willy Adriaens.
 
Het tornooi was tevens een ideale gelegenheid om even terug te blikken naar het voorbije seizoen, dit door het overhandigen van een aandenken aan de beste spelers van het afgelopen jaar, namelijk Yves Adriaens (1ste in de eindstand), Lisette Vandevelde (2de) en Roger De Troetsel (3de). En zoals het bij KWB Zuun betaamt, kreeg iedere regelmatige deelnemer bovendien nog een mooi geschenk overhandigd.
 
Wie ook van petanque houdt en graag zou meedoen aan de competitie, kan gerust contact opnemen met Guido Paesmans, voorzitter (tel. 0476/43.98.26) of Yves Adriaens, sportverantwoordelijke (tel. 0476/67.14.88). Meer info omtrent de activiteiten van de vereniging : www.kwbzuun.be  .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2008
Jan Morre
Jan Morre
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief