SINT-PIETERS-LEEUW – Roses@Coloma officieel geopend

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Roses@Coloma officieel geopend

Editiepajot_sint-pieters-leeuw_roses_coloma_foto_1_elsie_de_greef
Marleen Evenepoel, Kaat Tilley, Joke Schauvliege en Lieve vanlinthout. - Foto's © Elsie De Greef
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw_roses_coloma_foto_2_elsie_de_greef
Marleen Evenepoel bij een creatie van Daniël Ost. - Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw_roses_coloma_foto_3_elsie_de_greef
Het prachtig resultaat van een unieke samenwerking tussen Daniël Ost en Kaat Tilley. - Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw_roses_coloma_foto_4_elsie_de_greef
Kaat Tilley, Joke Schauvliege, Marleen Evenepoel, Marcel Vossen, Daniël Ost en Lieve Vanlinthout. - Foto © Elsie De Greef
 

Vrijdag werd de tentoonstelling Roses@Coloma officieel geopend. De gasten werden verwelkomd door Marleen Evenepoel, administrateur-generaal van het agentschap voor Natuur en Bos. Daarna volgende er een toespraak door Lieve Vanlinthout, burgemeester van Sint-Pieters-Leeuw. Voor de slottoespraak tekende Joke Schauvliege, Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur. De tentoonstelling in het kasteel werd officieel geopend door deze drie dames en Marcel Vossen en de kunstenaars Kaat Tilley en Daniël Ost. En de rondleiding eindigde met een gezellige receptie in de tuin.

Op Roses@Coloma, te bezoeken tot en met 27 juni, bouwen bloemensierkunstenaar Daniël Ost en modeontwerpster Kaat Tilley in het kasteel een verrassende tentoonstelling uit en geven het evenement internationale allure. De befaamde rozendagen in het domein Coloma krijgen daardoor dit jaar een creatieve en kunstzinnige invalshoek.
Het Agentschap voor Natuur en Bos - een agentschap van de Vlaamse Overheid - dat het domein Coloma in eigendom heeft en beheert, wil met het Rosarium Coloma niet de zoveelste rozentuin maar een werkelijk uniek rosarium creëren.
In navolging van het succes van de voorbije edities én dankzij de unieke medewerking van Daniël Ost en Kaat Tilley, worden op de rozendagen duizenden bezoekers verwacht. De dertiende editie van de befaamde rozendagen van Coloma, kondigt zich aan als een echte topper, is een bezoek zeker waard.

www.rosesatcoloma.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jun 2011
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief