SINT-PIETERS-LEEUW - Lieve Vanlinthout stopt met gemeentepolitiek

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Lieve Vanlinthout stopt met gemeentepolitiek

Lieve_vanlinthout
Foto Felix Merckx

Burgemeester Lieve Vanlinthout stopt met gemeentepolitiek. Dat heeft zij gisterenavond gezegd op het partijbureau van de CD&V afdeling Sint-Pieters-Leeuw. Indien het nationale en provinciale partijbureau hiermee akkoord gaan zal ze nog wel kandidaat  zijn voor de provincieraadsverkiezingen in 2012.

Zij stelt zich niet meer kandidaat meer bij de eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen in 2012.
 
Burgemeester Vanlinthout: “Op het einde van deze legislatuur zal ik - op 1 maand na - 63 jaar worden, 45 jaar gewerkt hebben, 47 jaar actief zijn in onze partij en 24 jaar mandataris zijn, waarvan 6 jaar als 3de schepen, 6 jaar als 1ste schepen en 12 jaar als burgemeester.
Het is genoeg geweest. Daarom heb ik beslist om vanaf 1 januari 2013 mijn leven een andere wending te geven met meer tijd voor mijn familie en vrienden, voor hobby’s en interesses.
Ik ben de mening toegedaan dat het beter is van een functie die men met hart en ziel vervult, langzaamaan afscheid te nemen en dit terwijl men er nog volop actief in is en ze nog graag doet”.
 
Na het partijbureau heeft zij onmiddellijk de hogere echelons van de partij op de hoogte brengen van haar beslissing.
 
Voor de CD&V van Sint-Pieters-Leeuw wordt het een zware aderlating als men weet dat Lieve Vanlinthout bij de gemeenteraadsverkiezing van 2006 niet minder dan 3.255 voorkeurstemmen haalde.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief