SINT-PIETERS-LEEUW - Laura La Marche is finaliste Miss Vlaams-Brabant

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Laura La Marche is finaliste Miss Vlaams-Brabant

Ed_pajot_spl_miss_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Laura La Marche uit Sint-Pieters-Leeuw is één van de 20 finalistes voor de verkiezing van Miss Vlaams-Brabant. Zij is 18 jaar en student office management aan de HUB.

Het is haar tweede deelname aan deze verkiezing en moest het ook dit jaar niet lukken, wil ze volgend jaar terug deelnemen. Eerder was zij ook al finaliste bij de Miss Dworp verkiezing. En het is tijdens deze laatste verkiezing dat zij gebeten werd door verkiezingen.
 
Laura La Marche: “Eigenlijk is het een droom van kinds af aan en werd ik tijdens de Miss Dworp gebeten om nog hoger op te geraken. Het is terug een nieuwe uitdaging voor mij om nieuwe mensen te leren kennen. Bij mijn twee vorige verkiezingen waar ik aan deelgenomen heb, heb ik veel geleerd wat defileren betreft, heb ik veel mensen ontmoet en veel vriendinnen aan overgehouden. Ik heb ook geleerd dat het een druk leven is en dat je super gemotiveerd moet zijn. Het valt tot nu toe te combineren met mijn studies”.
 
Zij gaat zich ook inzetten voor het goede doel en steunt zo Miss België; Justine De Jonckheere voor ‘triatlon voor autisme’. Zelf ligt het in haar bedoeling hiervoor een voetbalwedstrijd te organiseren.
 
Haar verwachting is om tijdens de verkiezing binnen de zeven eerste te eindigen of wel één van de bonussen te winnen. Wie Laura La Marche wil helpen om haar droom te verwezenlijken kan een SMS sturen naar 3250 met de tekst ‘MVB15’
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief