Nieuws uit de PZ SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Nieuws uit de PZ SINT-PIETERS-LEEUW

3_politielogo_2011_p200

In Sint-Pieters-Leeuw werden handelszaken gecontroleerd door de sociale inspectie. Er was een brand in een bedrijf in de Burgemeestersstraat en er was een mazoutdiefstal. De politie pakte ook de daders van voertuigdiefstallen

Controle handelszaken door sociale inspectie
Vrijdagavond voerde de lokale politie Sint-Pieters-Leeuw samen met de Federale Overheidsdienst WASO (Werkgelegenheid ,Arbeid en Sociaal Overleg) controle bij diverse kruidenierszaken en restaurants op het grondgebied van Sint-Pieters-Leeuw. In één van de gecontroleerde kruidenierswinkels werd een illegaal aangetroffen dewelke een bevel betekend kreeg om het grondgebied van te verlaten. Er werd door de Fod Waso ook nog enkele PV’s opgesteld voor overtredingen op zwartwerk en overtredingen op de sociale zekerheid.
 
Brand in bedrijf Burgemeesterstraat
Vrijdaggnacht deed zich een brand voor in een bedrijf van aluminiumverven langsheen de Burgemeesterstraat te Sint-Pieters-Leeuw. De brandweer van Brussel voerde de blussingswerken uit; het bedrijf liep zware brandschade op. Er werden 2 brandhaarden vastgesteld wat kwaadwillig opzet doet vermoeden. Er werd door het parket een deskundige aangesteld. De gemeentediensten werden gevraagd om veiligheidsredenen het gebouw af te sluiten met nadars.
 
Mazoutdiefstal
Vrijdagnacht werd er mazout gestolen uit een geparkeerde tankwagen in de L.A. Schockaertstraat . Buurtbewoners merkten dit op en verwittigden de lokale politie. De patrouille kon 1 meerderjarige manspersoon van russische origine aantreffen met 7 jerrycans in een bushokje langsheen de Bergensesteenweg. Betrokkene werd ter beschikking van het parket gesteld.
 
 Daders voertuigdiefstallen opgepakt
In het kader van diverse inbraken van en in voertuigen van de voorbije maanden werden door de lokale recherche van Sint-Pieters-Leeuw vorige week 3 jongeren opgepakt. Twee meerderjarigen uit respectievelijk Ruisbroek en Jette werden verhoord en ter beschikking van het parket gesteld. Er werden 2 gestolen voertuigen teruggevonden.
Eén minderjarige uit Gent werd op bevel van de jeugdrechter geplaatst in een gesloten instelling.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief