LEEUWse Turnkring vzw start het nieuwe seizoen

C21

LEEUWse Turnkring vzw start het nieuwe seizoen

Leeuwse_turnkring_p200

Leeuwse Turnkring vzw pakt zoals elk jaar uit met een leuk en fris programma dat bestemd is voor jong en oud, man en vrouw. Naast het traditionele programma, bieden ze ook dit seizoen andere gymnastiektakken aan zoals Peutergym (vanaf 2 jaar), Trampoline en Minitrampoline recreatief (vanaf 8 jaar) en Zumba (vanaf 16 jaar). 

Gymnastiek: Peutergymnastiek (vanaf 2 jaar), Kleuterturnen (vanaf 3 jaar), Artistieke Gymnastiek Dames en Heren (vanaf 6 jaar), Trampoline en minitrampoline (vanaf 8 jaar), en Demogym 1 en 2 (via selectie vanaf 5 jaar)
 
 Dans: Bubbledance (vanaf 5 jaar), streetdance-groepen (vanaf 6 jaar), Zumba (vanaf 16 jaar) en het Dance O’ Mania Demoteam (via selectie vanaf 9 jaar).
 
Speciaal is dat de Leeuwse Turnkring een aparte groep heeft nl.: GymFRiS. Deze groep biedt kinderen en volwassenen met een beperking de kans om wekelijks op zaterdagnamiddag te komen turnen.
 
De Turn- en dansvereniging Leeuwse Turnkring vzw uit Sint-Pieters-Leeuw nodigt jong en oud uit op 3 gratis proeflessen in hun Turn en/of dansprogramma. De start van het seizoen begint op zaterdag 3 september.
 
Voor meer informatie staan zij U graag te woord op het nummer 0476/692.990 of 0473/630.342. U kan ook terecht op de vernieuwde site van de Leeuwse Turnkring vzw
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2011
Elsie Degreef
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief