SINT-PIETERS-LEEUW - Garebaan in feeststemming

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Garebaan in feeststemming

Ediiepajot_spl_garebaan_i_f
Ingezonden foto
 

De Garebaan in Sint-Pieters-Leeuw vierde feest. De bal ging al snel aan het rollen na het lezen van een artikel in InfoLeeuw, waarin aangespoord werd tot het organiseren van een straatfeest. Algauw ontstond een comité van 12 enthousiaste mensen die hier werk wilden van maken.

De Garebaan-bewoners werden persoonlijk uitgenodigd deel te nemen aan het straatfeest, maar liefst 137 mensen stonden te popelen om de eerste editie mee te maken. Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers, de logistieke steun van de gemeente en de sponsoring, werd het een weergaloos straatfeest!
 
De gunstige weergoden maakten het tot een waar feest voor jong en oud. Een aperitief, een heerlijke BBQ en een verfrissend ijsje kon iedereen bekoren. Een touwtrekwedstrijd, een springkasteel en enkele volksspelen maakten het ook voor de kinderen tot een avond om nooit te vergeten. Later op de avond bracht DJ Rolle iedereen nog aan het dansen.
 
Enkel positieve reacties weerklonken aan het eind van de avond, gaande van “een historische Garebaan-evenment” tot “een semiprofessioneel feest”. Het doel van het comité, meer bepaald een leuke avond te beleven met de buren waarop iedereen elkaar beter leert kennen, werd absoluut bereikt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2011
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief