SINT-PIETERS-LEEUW - Redoris met popconcert

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Redoris met popconcert

Editiepajot_spl_redoris_i_f
Ingezonden foto
 

Zangvereniging Redoris uit Vlezenbeek sluit haar feestjaar af met een grandioos popconcert in het auditorium Jacques Brel op zaterdag 29 oktober om 20u. in auditorium Jacques Brel, Campus Ceria, Emile Gryzonlaan 1, 1070 Brussel. Deuren om 19u15.

Tien jaar geleden startten ze als een parochiaal kinderkoor. Vandaag is Redoris uitgegroeid tot een zangvereniging met een kinder-, jeugd- en volwassengroep met een 35 tal zangers. Het repertoire groeide mee met het koor: van Disneyliedjes tot gospel en pop. Met de kinderen en jongeren brachten ze al een aantal geslaagde musicals. De muzikale leiding is in handen van Sarah Van Hassel. Samen met een team creatievelingen zorgt zij ieder jaar voor een origineel spektakel.
 
Als apotheose van hun tiende verjaardag kozen ze voor een popconcert met een bekende Vlaming. Het werd Timo Descamps, bekend van steracteur, sterartiest en rijzende musicalster. Ook Pili Pili uit Vlezenbeek verlenen hun medewerking met een gastoptreden en een versterking van de live band. De presentatie is in handen van Thomas van Goethem, bekend van Booh en de 5e boog, maar ook een oude bekende van Redoris. Hij zong mee tijdens hun eerste concerten en regisseerde ook hun eerste musical.
 
Dit concert is een nieuwe uitdaging voor het koor. Voor het eerst zingen en dansen de 3 zanggroepen samen op het grote podium begeleid door een live orkest. Kaarten kan men reserveren bij de leden of via redoris_vlezenbeek@hotmail.com . VVK �12   Kassa �14
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2011
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief