SINT-PIETERS-LEEUW - Nissan Leaf werd in avant-première bij Duyck voorgesteld

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Nissan Leaf werd in avant-première bij Duyck voorgesteld

Editiepajot_bart_devill__garage_duyck
Foto © Bart Devillé
 

Bij Group Duyck Bergensesteenweg 770A Sint-Pieters-Leeuw werd de Nissan Leaf, de allereerste 100% elektrische auto in avant-première voorgesteld.

De Nissan Leaf -100% elektrisch-is de allereerste in massa geproduceerde wagen met vijf zitplaatsen, maar zonder oloe, brandstoftank, uitlaatpijp en –niet in het minst- zonder uitstoot.
Group Duyck met ook vestigingen in Asse en Herfelingen is momenteel de enige herstelplaats voor de batterijen in België. Uiteraard moet het personeel er naast de automechaniek ook de autoelectriciteit bij nemen.
Burgemeester Lieve Vanlinthout, ook op de voorstelling aanwezig, beklemtoonde dat de elektrische wagen de jeugd en de toekomst is en zei niet verbaasd te zijn dat de familie Duyck hier op inspeelde. Ook wees zij er op dat ook de eerste loading paal in Sint-Pieters-Leeuw werd ingehuldigd.
De bezoekers kregen niet alleen de kans om deze, toch in zijn categorie, revolutionaire wagen van binnen en van buiten te bewonderen, zij die het wensten mochten er ook een testrit mee wagen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief