Nieuws uit PZ SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Nieuws uit PZ SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_politie_sint-pieters-leeuw_p600

In de Pijnbroekstraat reed een lege autocar tegen een huisgevel. De politie deed alcoholcontroles op de Bergensesteenweg en langs de Paul Gilsonlaan in Ruisbroek

Autocar rijdt tegen huisgevel
Maandagavond omstreeks 18 u kwam een geparkeerde en lege autocar plots vanuit een oprit in beweging en botste hierbij in eerste instantie tegen een ander geparkeerd voertuig en vervolgens tegen de huisgevel van een woning. De schade aan zowel personenwagen als huisgevel van de woning in de Pijnbroekstraat leek aanzienlijk. De brandweer van Brussel kwam ter plaatse omdat er in eerste instantie gevreesd werd voor stuttingswerken aan de woning doch dit bleek uiteindelijk niet nodig. Er werd niemand gewond . Binnen relatief korte termijn kon de rijbaan terug opengesteld worden.
 
Alcoholcontroles
De lokale politie Sint-Pieters-Leeuw voerde de afgelopen nacht alcoholcontroles langsheen de Bergensesteenweg en de Paul Gilsonlaan (Ruisbroek).
 
Elf bestuurders werden aan een ademtest onderworpen; waarvan één een positieve ademtest aflegde en voor 6 uren zijn rijbewijs diende in te leveren.
 
In het kader van de eindejaarscampagne staan deze week in de gemeente Sint-Pieters-Leeuw op woensdag- en vrijdagavond   nog alcoholcontroles gepland .
 
Tijdens de nacht van 16 op 17 december vindt een grootschalige actie op diverse locaties op het grondgebied van Sint-Pieters-Leeuw plaats.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 dec 2011
Felix Merckx
Repro E P
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief