Patrouilleploegen politie LEEUW alert in eindejaarsperiode

C21

Patrouilleploegen politie LEEUW alert in eindejaarsperiode

Editiepajot_politie_sint-pieters-leeuw_p600

De politie van Sint-Pieters-Leeuw pakte mogelijke sackjackers op. Ook drie zigeuners werden opgepakt. Drie zigeunermeisjes werden voorgeleid bij de jeugdrechter.

Mogelijke sackjackers aangehouden
Tijdens de nacht van woensdag op donderdag ging   een interventieploeg   over tot controle van een voertuig dat zich verdacht gedroeg ter hoogte van het op- en afrittencomplex te Ruisbroek bij het opmerken van de politiepatrouille . De 3 inzittende   jongelingen uit Vorst voldeden aan de persoonsbeschrijving van dader(s) van eerder gepleegde sackjackings. Zij werden alle 3 ter beschikking van het parket gesteld.
 
Drie zigeuners opgepakt door politie
Donderdagochtend meldde een bewoner van de wijk Hoge Paal te Sint-Pieters-Leeuw een verdacht voertuig hetwelk traag rondreed in de wijk Hoge Paal. Het voertuig werd enige tijd later door de politie geïntercepteerd in het centrum van Sint-Pieters-Leeuw. In het voertuig werd mogelijk inbrekersmateriaal aangetroffen . Het voertuig werd bestuurd door een 15-jarige zigeunersjongen ;deze was vergezeld van 2 andere zigeunermeisjes.Het voertuig werd in beslag genomen; de jongeren werden vrijgelaten na verhoor.
 
Zigeunermeisjes voorgeleid naar jeugdrechter
Donderdagnamiddag omstreeks 16.30 uur werden 3 zigeunermeisjes aangetroffen in een achtertuin van een woning in de Villalaan te Ruisbroek. Ze waren in het bezit van schroevendraaiers en een noodhamer.
Na verder onderzoek en verwittiging werd er door de lokale politie vastgesteld dat er ingebrioken was in twee woningen te Ruisbroek, respectievelijk Karel Gilsonstraat en Villalaan. Telkens werd een venster stukgeslagen.De voetafdruk van één van de opgepakte verdachten kwam overeen met een voetafdruk aan één van de woningen. Op het eerste zicht werd er geen buit gemaakt. De 3 zigeunermeisjes, tussen 16 en 18 jaar, worden heden ter beschikking van de jeugdrechter gesteld.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 dec 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief