SINT-PIETERS-LEEUW - Shitty Bike for live in Café 't Leeuwke een succes

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Shitty Bike for live in Café 't Leeuwke een succes

Editiepajot_spl_live_1_foto_de_greef
Foto's © Elsie De Greef
 
Editiepajot_spl_live_2_foto_de_greef
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_spl_live_3_foto_de_greef
Foto © Elsie De Greef
 

Sinds zaterdag 17 december 17 uur werden aan de Rink in Café’t Leeuwke  fietsen op rollen 24 uur in beweging gehouden en dit  tot zondag 18 december 17 uur. Dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, het ingezamelde geld gaat integraal naar de Music for life.

Gijs van café ‘t Leeuwke en zaalvoetbalploeg 't Leeuwke wouden iets speciaals doen voor ‘Music for life¹. Ze zijn dan bij elkaar gekomen om te zien wat ze konden doen en zo is het idee ontstaan om 24 uren te fietsen op rollen.
 
ZVK ‘t Leeuwke heeft 24 uur één fiets bemand en deze fiets is gesponsord door heel wat lokale bedrijven. Er zijn ook al veel supporters en sympathisanten langs gekomen om een liedje aan te vragen voor 1 euro het stuk maar ook om betalend mee te fietsen op één van de drie andere geïnstalleerde fietsen. En natuurlijk zijn al die supporters ook belangrijk om de sfeer en ambiance er in te houden. De organisatoren hadden graag 1.000 euro bij elkaar gehaald maar zondagmiddag zaten ze al aan 2.500 euro en nu was hun streefdoel 3000 euro.
 
Zondagavond trekken ze allemaal samen naar Leuven om het ingezamelde geld af te geven aan Het Glazen Huis. Met het ingezamelde geld mogen ze een liedje aanvragen, de stemming gebeurde via hun Facebookgroep Shitty Bike For Live.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 dec 2011
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief