Nieuws uit PZ SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Nieuws uit PZ SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_politie_sint-pieters-leeuw_p600

De politie van Sint-Pieters-Leeuw hield alcoholcontroles. Twee bestuurders moesten tijdelijk hun rijbewijs inleveren.  Een 80 actievoerders hebben een tijd het op- en afrittencomplex in Ruisbroek bezet gehouden.

Alcoholcontroles
Tijdens de afgelopen nacht voerde de lokale politie alcoholcontroles uit langsheen de Fabriekstraat te Ruisbroek,de Sint-Stevensstraat in de wijk Negenmanneken en op de Bergensesteenweg.
 
In totaal werden 79 bestuurders aan een ademtest onderworpen waarvan 2 bestuurder positief bliezen en hun rijbewijs voor minstens 6 uren moesten inleveren.
Verder werden er nog 2 personenwagens in beslag genomen uit hoofde van niet-verzekering en werd er een proces-verbaal opgesteld voor het rijden zonder rijbewijs en 1 PV voor een vervallen technische keuring.
 
 Blokkade aan op- en afrittencomplex Ruisbroek
Een vertegenwoordiging van circa 80 actievoerders van het ACOD ging donderdagochtend over tot een blokkade aan het op-en afrittencomplex langsheen de Stallestraat te Ruisbroek.
 
De lokale en federale politie ging over tot verkeersregeling. De afritten Ruisbroek werden langs beide zijden van de Ring afgesloten voor het verkeer tot 10.30 uur .
 
Er waren in de onmiddellijke omgeving van de Stalelstraat en het centrum van Ruisbroek geen noemenswaardige verkeersproblemen .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 dec 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief