SINT-PIETERS-LEEUW - Fifty-one Coloma deelde 6.000 euro uit

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Fifty-one Coloma deelde 6.000 euro uit

Editiepajot_spl_fifty_one_vlezenbeek
Ingezonden foto
 

Fifty-One Club Sint-Pieters-Leeuw Coloma heeft ook in 2011 fondsen verzameld teneinde sociale projecten te ondersteunen. In totaal deelden zij 6.000 euro uit aan 3 projecten.

Dankzij een causerie door Europese President Herman Van Rompuy in Restaurant, een kaas-en wijnavond, deelname aan de Jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw en een champagne-verkoop slaagde deze  service-club erin om een cheque van 4.000 € aan de vzw Zorgencentrum De Poel te schenken, een cheque van € 1000 aan Ziekenzorg Sint-Pieters-Leeuw en ook nog een cheque van 1000 € aan de Ziekenhuisclowns van Sint-Pieters-Leeuw.
 
Fifty-One Coloma Sint-Pieters-Leeuw  werd opgericht in 2002. Paul Paridaens was de eerste en tot eind verleden jaar hun enige voorzitter liet. Hij liet de club onder zijn charismatische leiding uitgroeien tot wat ze nu geworden is. Een echte groep van veertien vrienden die zich, tezamen met hun echtgenotes, inzetten voor het verlenen van ‘diensten aan de gemeenschap’.
 
Eind verleden jaar kozen de leden een nieuw bestuur. De ploeg bestaat uit: Albert Speeckaert (voorzitter), Luc Vanruysevelt (ondervoorzitter), Roland Demol (secretaris), Luc Antonsen (penningmeester) en William Moons (protocolchef).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jan 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief