SINT-PIETERS-LEEUW - Pajottersprijs voor ziekenhuisclowns

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Pajottersprijs voor ziekenhuisclowns

Editiepajot_spl_ziekenhyuisclowns_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van CD&V Sint-Pieters-Leeuw werd zoals de voorbije jaren door  Jong CD&V de jaarlijkse pajottersprijs uitgereikt. Ze geven deze prijs aan een vereniging die zich verdienstelijk inzet in de gemeente. Dit jaar ging de prijs naar de Ziekenhuisclowns, afdeling Sint-Pieters-Leeuw.

Voor het toekennen van hun prijs zoekt Jong CD&V naar een persoon of vereniging die zich inzet voor de jeugd. Daarom kozen ze voor de ziekenhuisclowns. Zij kregen een cheque van 100 euro.
 
De verantwoordelijken van de Leeuwse afdeling van de ziekenhuisclowns zien in deze prijs een aanmoediging om verder te doen met wat ze bezig zijn. De honderd euro gaat gestort worden bij de fondsen die ze al verzameld hebben afgelopen jaar en zal eerstdaags overgemaakt worden aan de hoofdzetel in Brugge.
 
De ziekenhuisclowns brengen op 24 en 25 maart in de Merselborre “Frank…en vrij”, herinneringen aan Frank Degelaen, wereldfietser, die tien jaar geleden aan kanker overleed. Kris Baert en Schoon Volk brengt er een concert, terwijl Lieve Steens zal vertellen over haar overleden zoon.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief