Meer dan 100 aanwezigen op Nieuwjaarsdrink van N-VA SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Meer dan 100 aanwezigen op Nieuwjaarsdrink van N-VA SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_spl_nieuwjaar_i_f
Ingezonden foto
 

N-VA Sint-Pieters-Leeuw blies verzamelen voor haar Nieuwjaarsdrink in de Merselborre te Vlezenbeek. Meer dan 100 mensen verschenen op het appel.De gelegenheidstoespraak werd gehouden door Vlaams Parlementslid Mark Demesmaeker, uit buurgemeente Halle.

Hij gaf toelichting bij het BHV-akkoord en de prijs, die ervoor betaald wordt. Hij besloot dat “hij onlangs gedroomd had dat zowel in Sint-Pieters-Leeuw (Luc Deconinck) als in Halle en Beersel (Ben Weyts) een N-VA-er burgemeester was geworden”.
 
Voorzitter Luc Deconinck keek vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober van dit jaar. “Met vertrouwen en een gezonde ambitie leggen we de komende weken de laatste hand aan de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma”, zo zei hij. “2012 biedt een unieke gelegenheid om een nieuwe wind te laten waaien doorheen de gemeente”.
 
Maar hij waarschuwde ook als volgt “voetjes op de grond houden, is de boodschap. Gemeenteraadsverkiezingen zijn niet hetzelfde als nationale verkiezingen. We zullen de inwoners duidelijk maken dat N-VA een lijst heeft met sterke kandidaten, die klaar zijn om bestuursverantwoordelijkheid te dragen. N-VA lokaal sterk verankeren is de doelstelling!”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief