Nieuws uit PZ SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Nieuws uit PZ SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_politie_sint-pieters-leeuw_p600

In Sint-Pieters-Leeuw brak brand uit in een atelier van metaalbewerking in de Nonnemansstraat. Langs de Bergensesteenweg werd een apotheek overvallen door een gewapende en gemaskerde dader.

Brand in atelier
Maandagnamiddag is er brand uitgebroken in een atelier van metaalbewerking op de hoek van de Nonnemansstraat en het Konkelerf. Er was zware rookontwikkeling .De brandweerkorpsen van Halle, Lennik en Brussel stuurden wagens ter plaatse en konden de brand vrij snel blussen
Het verkeer op de Vlezenbeeklaan werd tijdelijk onderbroken voor de bluswerken. Er zijn geen gewonden, maar de schade is groot. De bewoners van de nabijgelegen loften werden in eerste instantie preventief geëvacueerd maar mochten na de blussingswerken terug naar hun appartement keren. De brand ontstond accidenteel aan een klein kacheltje dewelke zich in het atelier bevond.
 
Overval op apotheek
Maandag omstreeks 18 uur werd een apotheek langsheen de Bergensesteenweg overvallen. Eén gemaskerde en gewapende dader viel de apotheek binnen toen er zich geen klanten in de zaak bevonden. De 2 aanwezige apothekeressen dienden onder bedreiging van een revolver de inhoud van de kassa’s te overhandigen. De dader sprak frans en was volledig in het zwart gekleed ,is vrij klein van gestalte en fors gebouwd,   nam vervolgens te voet de vlucht in ongekende richting.
 
Er werd door de lokale politie onmiddellijk een Bin –sms en Bin mail verstuurd met de persoonsbeschrijving van de dader naar het buurtinformatienetwerk “handelaars en zelfstandigen SPL”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jan 2012
Felix Merckx
Repro E P
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief