Nieuws uit PZ SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Nieuws uit PZ SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_politie_sint-pieters-leeuw_p600

In der Fabriekstraat in Ruisbroek was er een gaslek in een woning. Een deel van de straat werd afgesloten voor het verkeer. In de Vanderstraetenstraat werd ingebroken in een woning

Gaslek
Dinsdagmiddag werd een gasgeur waargenomen in een   woning langsheen de Fabriekstraat te Ruisbroek. De opgeroepen brandweer van Halle en Brussel stelden vast dat een kleine hoeveelheid gas in de woning hing en vermoedden dat er een gaslek was. Eandis werd ter plaatse geroepen en constateerde   dat er een klein lek aanwezig was aan een verbindingsstuk tussen twee buizen na de teller. In afwachting van een definitieve herstelling door een verwarmingsinstallateur op woensdag werd er door Eandis een voorlopige herstelling uitgevoerd zodat de verwarming in de woning kon aanblijven. Tijdens de vaststelling van de gasgeur in de woning en de herstelling door Eandis werd een deel van de Fabriekstraat door de lokale politie afgesloten.
 
Diefstal in woning
Dinsdagnamiddag werd er tijdens de afwezigheid van de bewoners ingebroken in een woning in de Jan Vanderstraetenstraat . De woning werd volledig doorzocht en de dieven ontvreemden een personal computer.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief