SINT-PIETERS-LEEUW - Eddy Longeval trekt Vlaams Belang

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Eddy Longeval trekt Vlaams Belang

Editiepajot_spl_longeval

Nadat eerder al het afdelings- en regionaal bestuur akkoord gingen, werd op de algemene ledenvergadering van Vlaams Belang Sint-Pieters-Leeuw Eddy Longeval voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012.

Eddy is 38 jaar, kwam 12 jaar geleden vanuit Geraardsbergen naar Sint-Pieters-Leeuw wonen en werkt ondertussen meer dan 6 jaar voor het Vlaams Belang als regionaal en provinciaal secretaris.
 
Als lijsttrekker volgt hij hiermee Dr. Georges Gillis op die deze keer de lijst zal duwen, en geeft daarmee zijn uitdrukkelijke steun aan de lijst. Hij uitte eerder al zijn bezorgdheid omdat CD&V en vooral N-VA de uitgestoken hand weigerden om samen één grote Vlaamse lijst te vormen tegen de oprukkende verfransing.
 
Verder is er uiteraard plaats voor de uittredende gemeenteraadsleden op de lijst, met als eerste vrouw Hilde Lanckmans, dochter van stichter/bestuurslid van de Heemkundige kring van Leeuw, Jan Lanckmans. Nieuwkomer is Kevin Dobbelaere op de derde plaats, een zeer jonge beloftevolle politicoloog uit Vlezenbeek. Andere vaste waarden op de lijst zijn Joseph De Camps en Eliane Anseeuw-Trogh.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief