Politienieuws uit HERNE en SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Politienieuws uit HERNE en SINT-PIETERS-LEEUW

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

Op de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw hield de politie een snelheidscontrole. 17% van de bestuurders reden er te snel. In Herne was er een diefstal in de Heyselstraat en een verkeersongeluk in de Scherpstraat.

SINT-PIETERS-LEEUW -Snelheidscontrole – 17 % rijdt te snel
De verkeersdienst voerde dinsdag tussen 13.30 en 16 uur   een mobiele snelheidscontrole uit in de bebouwde kom langsheen de Bergensesteenweg. Van de 2027 gecontroleerde voertuigen reden er 350 voertuigen te snel waarvoor een proces-verbaal wordt opgesteld.
Er werd een max.snelheid van 89 km/u gemeten.
 
HERNE - Diefstal
In een woning in de Heyselstraat in Herne werd ingebroken. Twee onbekende manspersonen breken in door middel van in het kozijn van een raam aan de zijkant een gaatje te boren. Op die manier wordt het raam geopend en betreden de daders de woonkamer. In de woonkamer wordt een portefeuille een i-pot en een GSM ontvreemd. Op een gegeven ogenblik begint de hond des huizes te blaffen. De bewoners worden wakker en gaan beneden kijken. De bewoner ziet even later twee daders de vlucht nemen. Daders blijven onbekend.
 
HERNE - Ongeval
In de Scherpstraat in Herne gebeurde een ongeval met een licht gekwetste. L.S uit Herne rijdt met haar personenauto in de Scherpstraat te Herne. Op een zeker ogenblik verliest de bestuurster de controle over het stuur en haar voertuig draait onderste boven en komt tegen een vaste hindernis tot stilstand. De bestuurster kon het voertuig verlaten en werd later door een ziekenwagen overgebracht naar het ziekenhuis te Geraardsbergen. Lichte verwondingen, geen levensgevaar.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mrt 2012
Felix Merckx
Repro EO
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief