SINT-PIETERS-LEEUW - Levend Verkeerspark deelde zijn prijzen uit

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Levend Verkeerspark deelde zijn prijzen uit

Editiepaot_splverkeersparkgr_lfoto_merckx
De winnende klas (Foto's © Felix Merckx)
 
Editiepaot_splverkeerspark_klfoto_merckx
Xander Vermet behaalde het maximum van de punten. (Foto © Felix Merckx)

Voor de negende maal organiseerde de Lokale Politie van Sint-Pieters-Leeuw een ‘levend verkeerspark’ voor de vijfdejaars van de lagere scholen uit de gemeente. Aan dit park was ook een wedstrijd verbonden en hieruit bleek dat 5A van Sint-Lutgardis de beste uitslag behaalde op de verschillende onderdelen van de proeven.

Tijdens deze week kregen de leerlingen eerst een uiteenzetting over de belangrijkste verkeersborden en verkeersregels, tevens werd nagezien of de fietsen voldeden aan de technische eisen. Vervolgens legden ze een behendigheidspiste af waar ze hun stuurvaardigheid konden testen en oefenen.
Op de slotdag werd  een prijs uitgereikt aan de school die de beste resultaten behaalde tijdens het verkeerspark (5A Sint-Lutgardis). Ook de beste leerling van elke deelnemende klas werd beloond. Xander Vermant van 5A Sint-Lutgardis was de beste. Hij behaalde het maximum van de punten. Andere klaswinnaars waren Hugo Wittewrongel (Don Bosco), Nina Holderbeke (Den Top), Joanna Wils en Pauline Struelens (Ave Maria Vlezenbeek), Cherasia Amsalkhir (Jan Ruurbroec), Johnatan Laermans (De Groene Parel), Lize Van Hoeymissen van Sint-Stevens, en Florence Capel en Quentin Marchal (Populiertje)
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mei 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief