SINT-PIETERS-LEEUW - Politie pakt twee zigeunermeisjes op

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Politie pakt twee zigeunermeisjes op

3_politielogo_2011_p200

De politie van Sint-Pieters-Leeuw kon 2 zigeunermeisjes oppakken die op het punt stonden in te breken in een woning. In Ruisbroek werd ingebroken in een woning in de Alfons Vandenboschstraat.

Twee zigeunermeisjes aangetroffen in tuin woning
Maandagnamiddag   omstreeks 15 uur kreeg de lokale politie melding van 2 zigeunertypes die rondliepen in de wijk Negenmanneken. Tijdens een zoekactie in de buurt werden ze aangetroffen in de tuin van een woning in de Tulpenstraat toen ze vermoedelijk via de achterzijde wilden inbreken.
De 2 minderjarigen waren niet in het bezit van identiteitspapieren en werden meegenomen naar het commissariaat. Het onderzoek van vingerafdrukken en botscan wees uit dat beiden gekend waren voor diverse feiten van diefstal en ook reeds in Sint-Pieters-Leeuw eerder werden opgepakt. Ze worden heden voorgeleid bij de jeugdrechter bij het parket te Brussel.
Inbraak in woning te Ruisbroek
Tijdens de dag en de afwezigheid van de bewoners werd er ingebroken in een woning in de Alfons Vandenboschstraat. De dader(s) verschaften zich toegang via het keldergat aan de zijkant van de woning. Uit de woning werd een gsm en geld ontvreemd. De eigenaar stelde bij zijn thuiskomst vast dat de rolluiken die hij bij zijn vertrek had neergelaten omhooggetrokken werden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief