SINT-PIETERS-LEEUW - Funcamp, een organisatie van REAL-li-ON in samenwerking met SK Vlezenbeek

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Funcamp, een organisatie van REAL-li-ON in samenwerking met SK Vlezenbeek

Editiepajot_leeuw_funcamp_foto_ing
Ingezonden foto
 

Real-li-on organiseert in samenwerking met SK Vlezenbeek een funcamp. Een eerste ging door van 2 tot 6 juli en een tweede van 27 tot 31 augustus. De missie is eigenlijk heel simpel: plezier beleven onder leeftijdsgenoten en dit binnen een actieve omgeving. Organisator is Jimmy Lelie

 Funcamp is een groepsgebeuren en zorgt voor de nodige stimuli om sociale vaardigheden verder te ontwikkelen. Het kader waarin dit gebeurt, is een actieve sportomgeving met een centraal sportthema. In deze zomerperiode is dat voetbal.
Het eerste funcamp ging door van 2 tot en met 6 juli en dit op de voetbalterreinen van SK Vlezenbeek (Inkendaalstraat - 1602 Vlezenbeek). Gedurende 5 dagen kregen de kinderen balvaardigheden aangeleerd. Niet zozeer de spelregels en tactieken, maar wel het ontdekken van het balspel, stond hierbij centraal. Het ging vooral om de beleving en de ontdekking. En wie weet, ontwikkelt het kind dan wel interesse voor het voetbalspel.
Om er een groepsgebeuren van te maken met leeftijdsgenootjes konden alle kinderen die geboren waren in 2007,2006, 2005 en 2004 zich inschrijven
Een tweede funcamp is voorzien van 27 tot 31 augustus. Ook hier is het centraal thema voetbal. Deelname aan één kamp kost 90 euro.
Inschrijven kan men alvast door een mail te sturen naar jimmy.lelie@telenet.be  . In de deelnameprijs is inbegrepen: water/verfrissing gedurende de hele dag, een consumptie naar keuze op het einde van elke dag, een warme maaltijd, inkom zwembad, vervoer naar zwembad en naar Astridpark (RSCA Anderlecht), trainer en begeleider, een verrassing op het einde van de week en een verzekering
De activiteiten op funcamp vangen aan om 9u en eindigen rond 16u. Er is opvang voorzien van 8u30 tot 17u.
ORGANISATOR
Jimmy Lelie organiseert dit FUN-camp in samenwerking met SK Vlezenbeek. Jimmy startte op 7-jarige leeftijd als voetballer bij SK Vlezenbeek. Zijn jeugdopleiding ging daarna verder bij RWDM (1ste nationale) en Avenir Lembeek (3de Nationale). Daarna keerde hij terug naar de oude stal. Hij gaf 7 jaar training aan voetballers in leeftijdscategorieën van 6 tem 14 jaar en trainde een beloften-elftal. Op 27- jarige leeftijd stopte hij met voetballen en ging wielrennen (in competitie verband), wat hij vandaag nog steeds doet.
Professioneel is hij al meer dan 13 jaar actief in de Human Resources (8 jaar bij Colruyt Group). Sinds enkele maanden startte hij een eigen bedrijf REAL-li-ON. De activiteiten van het bedrijf zijn Sport en Human Resourcesconsultancy, Mental Sport coaching en organiseren van sportkampen.
Voor verdere vragen, aarzel niet contact te nemen via jimmy.lelie@telenet.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jul 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief