SINT-PIETERS-LEEUW - Wijkinspecteur arresteert dader van diverse diefstallen met geweld

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Wijkinspecteur arresteert dader van diverse diefstallen met geweld

Editiepajot_politie_sint-pieters-leeuw_p600
Repro EP

Woensdagvoormiddag werd een bejaarde man In de Oudstrijderstraat beroofd van zijn halsketting. Een jongeling rukte de halsketting af en vluchtte in de richting van de Bergensesteenweg. Wijkinspecteur Jurgen Hamelryck kon de verdachte inrekenen.

De lokale politie werd verwittigd , een persoonsbeschrijving van de dader werd verspreid en diverse patrouilles zetten een zoekactie in. Wijkinspecteur Jurgen Hamelryck, dewelke in zijn wijk te Zuun patrouille uitvoerde, begaf zich eveneens naar de omgeving van de feiten en kon aan de hand van de persoonsbeschrijving een verdachte inrekenen ter hoogte van het Koning Albert I-plein. Deze was in het bezit van de zopas ontvreemde gouden halsketting. De 18-jarige illegaal van Algerijnse origine werd overgebracht naar het commissariaat en bekende de diefstal met geweld. Hij werd ter beschikking van het parket te Brussel gesteld.
Betrokkene wordt tevens verdacht soortgelijke diefstallen met geweld gepleegd te hebben vorige zaterdag langsheen de Brusselbaan toen een halsketting van een bejaarde dame werd losgerukt en een soortgelijk feit te Anderlecht.. De lokale recherche onderzoekt of hij eveneens voor deze feiten in aanmerking komt. Betrokkene werd door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsmandaat geplaatst.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jul 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief