Eddy Longeval trekt en Georges Gillis duwt bij Vlaams Belang SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Eddy Longeval trekt en Georges Gillis duwt bij Vlaams Belang SINT-PIETERS-LEEUW

Verkiezingen_14102012_p200
Repro EP

Vlaams Belang Sint-Pieters-Leeuw heeft zijn eerste kandidaten bekend gemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Eddy Longeval trekt de lijst en Dr. Georges Gillis duwt de lijst

Eddy Longeval, 39 jaar, gehuwd, vader van 2 dochter is, parlementair medewerker en regiosecretaris van Vlaams Belang. Op de tweede plaats staat Hilde Lanckmans, 57 jaar, samenwonend, moeder van 1 zoon, grootmoeder van 2 kleindochters, verzorgende-op-rust en voormalig horeca-uitbaatster.
Dr. Georges Gillis, 60 jaar, gehuwd, vader van 3 kinderen, meermaals grootvader, huisarts en mediolegaal expert is lijstduwer.
In tegenstelling tot de drie traditionele meerderheidspartijen is het Vlaams Belang niet uit op het behoud of de verovering van postjes om de komende zes jaar verder te blijven aanmodderen. Noch heeft het Vlaams Belang de ambitie van de NVA om de grootste en mooiste te worden.
Het doel van een strijdbeweging als het Vlaams Belang is gelegen in haar onbreekbare drang naar vrijheid. Vrijheid, écht vrij te zijn, bevrijd zijn van de francofonie die na Brussel de volledige Vlaamse Rand wil koloniseren, vrij zijn van rondtrekkende criminele bendes die ongerust hun roof- en plundertochten in het Vlaamse shopping center kunnen verderzetten, vrij zijn van alle totalitaire religies en hun praktijken die haaks staan op onze levenswijze, vrij zijn van steeds hoger worden belastingen, vrij zijn van onbetaalbare woningprijzen en vrij zijn van stilstaand verkeer.
Tevens kijkt het Vlaams Belang met de grootste nieuwsgierigheid uit naar het aandeel van de Union des Francophones in de komende verkiezingen. Ze zijn echt benieuwd of dat de traditionele partijen nog een meerderheid zullen kunnen vormen zonder de UF.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 aug 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief