SINT-PIETERS-LEEUW - Kinderen leren fotograferen

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Kinderen leren fotograferen

Editiepajot_leeuw_fotoworkshop
Ingezonden foto
 

Zestien kinderen namen deel aan de eerste fotoworkshop georganiseerd door de Jeugddienst van Sint-Pieters-Leeuw. Hierbij werden ze volledig ondergedompeld in de wereld van de fotografie.

De meisjes en jongens, allen tussen 9 en 12 jaar werden door een professionele fotograaf binnen de wereld van de fotografie op sleeptouw genomen. Handige “tips & tricks” werden aangeleerd. Na wat oefenen maakten ze een heuse fotoreportage van de kerk van Sint-Pieters-Leeuw en haar omgeving. Het resultaat van deze workshop, een tentoonstelling die bewonderd kan worden tijdens Open Monumentendag op 9 september. Deze tentoonstelling is toegankelijk voor het grote publiek in de hoofdbibliotheek van Sint-Pieters-Leeuw.
Veerle van de Jeugddienst vat het als volgt samen: ‘De jeugddienst tracht in samenwerking met andere gemeentelijke diensten een gevarieerd vakantieaanbod aan te bieden. Daarnaast proberen wij kinderen en jongeren via onze activiteiten kennis te laten maken met nieuwe dingen. Dat kinderen en jongeren via onze workshop en tentoonstelling leren kennis maken met ons lokaal erfgoed is mooi meegenomen. Plezier beleven is en blijft ons hoofddoel’.
Meer informatie betreffende Open Monumentendag kan bekomen worden bij de dienst Toerisme 02 371 63 15.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief