SINT-PIETERS-LEEUW - Alle bestuurders bliezen negatief

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Alle bestuurders bliezen negatief

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

In de nacht van 24 op 25 augustus werd er in Sint-Pieters-Leeuw een alcoholcontrole gehouden. Dit in het kader van de ZomerBOB campagne. Deze actie werd aangekondigd op de Facebookpagina van de politie Sint-Pieters-Leeuw.

Zij hebben de voertuigen gecontroleerd op de Bergensesteenweg ter hoogte van winkel JBC. In totaal werd er 50 minuten controle gehouden en dit met volgende resultaten :
 
- 12 bestuurders werd een ademtest opgelegd. Het principe BOB rijdt werd goed opgevolgd !!
- 1 bestuurder negeerde het stopteken en reed voorbij het dispositief. Zij hebben het voertuig verderop kunnen intercepteren. Gelet op de ernst van de inbreuk, het negeren van het stopbevel van een ambtenaar, werd het rijbewijs van de bestuurder voor een periode van 15 dagen onmiddellijk ingetrokken op bevel van de Procureur des Konings.
- 1 bestuurdster reed rond met een voorlopig rijbewijs. Daar dit een weekendnacht betrof, is dit niet toegelaten. Zij werd niet begeleid door een voldoende ervaren begeleider en er zaten 6 personen in het voertuig, terwijl er maar plaats was voor 5. Een proces-verbaal Verkeer werd opgesteld en de inbreuk werd stopgezet.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 aug 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief