SINT-PIETERS-LEEUW - Wie strooide de spijkers?

Copsteam_2012_p200
Repro EP

Afgelopen zondag organiseerde Wielerclub de Copsvrienden uit Sint-Pieters-Leeuw het Belgisch kampioenschap wielrennen ivoor de VWF (Vlaamse Wielerfederatie). De koers werd ontsierd door de spijkers die langs het parcours werden gegooid. De club is nu op zoek naar getuigen die iets zouden gezien hebben

Op het einde van de 2de wedstrijd kregen de organisatoren te maken met vandalisme. Van op de Vlezenbeeklaan tot aan het Vagevuur alsook aan de watertoren werden er een heleboel spijkers gegooid. Niet alleen de renners reden lek, maar ook de hulpdiensten van de Ambulance Emes dienden de wedstrijd te verlaten, vermits er maar liefst 5 banden vol spijkers zaten alsook 2 moto’s van de lokale politie.
De Copsvrienden vragen nu dat eventuele getuigen van deze wansmakelijke daad zich zouden melden bij de politie van Sint-Pieters-Leeuw (tel. 02/371 22 28).