SINT-PIETERS-LEEUW - LeeuwArt stelt tentoon

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - LeeuwArt stelt tentoon

Leeuwart
Repro EP

Op 9 november houdt LeeuwArt haar 71ste tentoonstelling in het Kasteel Coloma met als thema "Inside Out". "Met dit thema wensen zij een dialoog aan te gaan met het publiek over wat het innerlijke voor beide partijen inhoudt.

3 Is er binnen of buiten ruimte voor vrijheid, intimiteit, vertrouwen, confrontaties, ontladingen, emoties, al het goede/kwade wat de mens in zich heeft? Elke kunstenaar maakte van dit gegeven een persoonlijke interpretatie in een subjectieve en poëtische verbeeldingswerkelijkheid " zegt voorzitter Luc Van Ruysevelt.
Tijdens de vernissage wordt het ontwerp van een kunstwerk van de hand van Marcel Janssens gepresenteerd.
Naar aanleiding van de 90ste verjaardag van de Gewestelijke Maatschappij voor Volkshuisvesting Sint-Pieters-Leeuw zal dit beeld een plek krijgen binnen de grenzen van de laatste uitbreiding van de site Impeleer.
Deze expositie is te bezoeken op zaterdag 17 november van 14 u tot 18 u op zondagen 10 en 18 november van 14 u tot 18 u en op 11 november (jaarmarkt) van 10 u tot 18 u. De vernissage heeft plaats op vrijdag 9 november om 20 u.
LeeuwArt stelt aanvullend werk tentoon in “Den Artiest”, Pastorijstraat 5 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Open : 8/11 vanaf 17 u t/m 18 november 2012. info: vanruysevelt.luc@telenet.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief