SINT-PIETERS-LEEUW - Speelgoed krijgt tweede kans dankzij Makro en Spullenhulp

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Speelgoed krijgt tweede kans dankzij Makro en Spullenhulp

Makro_jpg

De kinderen hebben nog maar net de Halloween pompoenen opgeborgen of ze mogen alweer uitkijken naar het volgende feest: de komst van de Sint! Voor veel kinderen staat Sinterklaas synoniem met cadeautjes en zoete lekkernijen. Voor veel gezinnen betekent deze periode echter ook gepuzzel met het huishoudbudget. Makro biedt alvast soelaas: in alle prijscategorieën vind je een ruim speelgoed- en snoepaanbod, steevast van een uitmuntende kwaliteit. Bovendien wil het bedrijf op maatschappelijk vlak nog extra zijn steentje bijdragen en heeft daarom opnieuw een samenwerking met Spullenhulp opgezet. Tijdens de Sinterklaasperiode wordt speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt bij Makro ingezameld. De meegebrachte spullen worden door Spullenhulp verder verdeeld, zodat het op die manier voor álle kinderen feest is.

Ouders die het Sinterklaas-wenslijstje van zoon- of dochterlief onder ogen krijgen, hoeven zeker niet te vrezen: het speelgoedaanbod van Makro doet weer duizelen. Met maar liefst 2500 verschillende producten, is er genoeg keuze voor groot en klein, én bovendien in verschillende prijsklassen.
En cadeautjes mogen dan wel het summum zijn voor de kinderen, toch is het Sinterklaasfeest niet compleet zonder een ontmoeting met de Heilige Man zelf. Al generaties lang kruipen kinderen schuchter op zijn schoot, om gefascineerd de verhalen uit zijn grote boek te aanhoren. En ook dit jaar zakt de Sint helemaal vanuit Spanje af naar de verschillende Makro vestigingen om de kleine kapoentjes te verrassen.

De volledige lijst met data en uren waarop de Sint bij Makro langskomt, vind je op www.makro.be. Op de website staat ook een tekening die kan ingekleurd worden en aan de Sint kan afgegeven worden. Andere tekeningen zijn natuurlijk ook meer dan welkom. Elke creatieve deugniet krijgt alvast een cadeautje mee. Een fotograaf zal het hele gebeuren vastleggen en ieder kindje krijg ook een gratis foto mee.

Sinterklaas voor iedereen
Sinterklaas wil aan alle kinderen speelgoed kunnen bezorgen en heeft daarom opnieuw een samenwerking opgezet met Makro en Spullenhulp. Kinderen en ouders die hun speelgoed dat nog in goede staat verkeert, een tweede leven willen geven, kunnen dit bij het inzamelpunt aan de inkom bij Makro achterlaten. Op geregelde tijdstippen zal vzw Spullenhulp het speelgoed komen ophalen om dan verder te verdelen. En op die manier wordt het nog voor álle kinderen Sinterklaasfeest.

De Sint komt op bezoek bij Makro Sint-Pieters-Leeuw (Bergensesteenweg 427 – 1600 Sint-Pieters- Leeuw) op de volgende data:

Zaterdag 17 november van 13u tot 17u
Woensdag 21 november van 14u tot 18u
Zaterdag 24 november van 13u tot 17u
Woensdag 28 november van 14u tot 18u
Zaterdag 1 december van 13u tot 17u
Zondag 2 december van 11u tot 16u

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 nov 2012
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief