SINT-PIETERS-LEEUW - Verdachte diverse diefstallen ingerekend

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Verdachte diverse diefstallen ingerekend

Editiepajot_politie_sint-pieters-leeuw_p600
Repro EP

De politie van Sint-Pieters-Leeuw kon twee verdachten uit Sint-Pieters-Leeuw inrekenen die ingebroken hadden in een woning in de Esdoornlaan. Zij worden ook verdacht van andere diefstallen. Onder hen één minderjarige van 17 jaar

Maandagochtend 19 november omstreeks 8u00 betrapte een bewoner van de Esdoornlaan twee personen die in zijn woning hadden ingebroken. Toen de verdachten hem opmerkten in zijn badkamer namen ze te voet de vlucht in ongekende richting. De politie werd verwittigd en aan de hand van de persoonsbeschrijving werden korte tijd later de 2 verdachten, een meerderjarige en een minderjarige uit Sint-Pieters-Leeuw, geïntercepteerd en meegenomen voor verder onderzoek naar het commissariaat.
De 19-jarige Mohamed T., die reeds geseind stond voor voorgaande feiten van diefstal in de gemeente, werd ter beschikking van het parket gesteld, voorgeleid voor de onderzoeksrechter en onder aanhoudingsmandaat geplaatst. Zijn 17-jarige compaan werd ter beschikking van het jeugdparket gesteld.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief