SINT-PIETERS-LEEUW - Fons Geeroms (Open VLD) zegt politiek vaarwel

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Fons Geeroms (Open VLD) zegt politiek vaarwel

Fons_geeroms_p200
Fons Geeroms (Ingezonden foto)

Na meer dan 32 jaar mandaat, eerst als ocmw-raadslid, nadien als gemeenteraadslid en tenslotte als schepen, heeft Fons Geeroms besloten om een punt te zetten achter zijn politieke loopbaan. Op 2 januari 2013 zal hij het mandaat van gemeenteraadslid voor de volgende bestuursperiode niet meer opnemen.

Hij had in zijn verkiezingspubliciteit zeer duidelijk aan de kiezer laten weten dat hij zeker nog de ambitie had om nog enkele jaren schepen te blijven . Het oordeel van de kiezer is echter duidelijk geweest: zijn partij, Open Vld, heeft één zetel verloren en wordt naar de oppositie verwezen.
“ Ik zie het niet meer zitten om, samen met mijn faire en loyale collega’s, weer een harde oppositie te gaan voeren. 27 jaar hard labeur in de oppositie zijn genoeg geweest. Ik heb mij daar altijd goed bij gevoeld en mij steeds fel ingespannen voor de welvaart in onze gemeente en voor het welzijn van haar inwoners. De laatste zes jaar zijn zeker de zwaarste geweest uit mijn politieke carrière, maar beslist ook de boeiendste. Het is dan ook niet zonder spijt dat ik een streep trek onder mijn actieve politieke loopbaan. Ik hoop dat mijn kiezers, die ik van harte dank voor het vertrouwen, begrip willen opbrengen voor deze beslissing”, zegt Fons Geeroms.

Zijn opvolger is Alain Carremans, reeds enkele jaren de voorzitter van de plaatselijke Open-Vld- afdeling

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief