SINT-PIETERS-LEEUW - Jente Boone stelt naaktkalender voor “nude but not nude”

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Jente Boone stelt naaktkalender voor “nude but not nude”

Editiepajot_sint-pieters-leeuw
foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw
foto © Elsie De Greef
 

Iedereen was welkom in zaal Laekelinde te Sint-Pieters-Leeuw voor de officiële voorstelling van de kalender “nude but not nude” van Jente Boone. Er kwam veel volk opdagen en met een hapje en een drankje in de hand kon het publiek de 12 kalenderfoto’s in een powerpoint bewonderen. Daarna werden de modellen op het podium geroepen en kregen zij als eerste een kalender overhadigd. Jente bedankte zijn modellen, zijn sponsers, zijn medewerkers, vrienden en familie.

De titel van deze kalender “Nude but not nude” laat al vermoeden dat het niet om ‘gratuit’ naakt gaat. De 23-jarige fotograaf Jente Boone geeft een creatieve draai aan het concept van een naaktkalender. Het is een sfeervolle, originele kalender geworden waarmee Jente zijn talent aan het grote publiek wil tonen.

Jente Boone: “Ik bedacht 12 concepten en vond 13 bijpassende en bereidwillige jonge dames alsook verschillende medewerkers die hun steentje wouden bijdragen. Het is een originele kalender geworden met gewone meisjes uit de regio maar in een origineel kader geplaatst. Ik heb ook beroep kunnen doen op twee enthousiaste ondernemers die mee wilden financieren, namelijk Tigerkustoms Halle en Stoked Boardshop. Tijdens de voorstelling worden de kalenders aan 15 euro per stuk verkocht. Daar haal ik geen winst uit, maar ik zie het eerder als een kleine promotiestunt.”

Op het einde van de avond kon je een persoonlijk exemplaar aanschaffen. Maar was u niet op de voorstelling aanwezig, geen probleem, je kan hem nog kopen in verscheidene winkels en cafés in Halle. En wil je nog meer werk van Jente Boone zien, kijk dan eens op zijn website www.jenteboone.com.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2012
Elsie De greef
Elsie De greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief