Op vijf plaatsen waren dieven aan het werk in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Op vijf plaatsen waren dieven aan het werk in SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_politie_sint-pieters-leeuw_p600
Repro EP

Sint-Pieters-Leeuw werd op kerstnacht, wanneer vele mensen afwezig waren, niet gespaard van diefstallen of pogingen diefstallen met braak in woningen. Niet minder dan 5 feiten werden vastgesteld, 4 hiervan speelden zich af in Ruisbroek en 1 hiervan in de wijk Zuun.

De politie wil een oproep lanceren voor eventuele getuigen. Omstreeks 21:00 uur werden zij in kennis gesteld van 2 verdachte manspersonen in Ruisbroek. Eén van de personen ging bellen aan woningen terwijl een 2de zich wegstopte achter de geparkeerde voertuigen. Wanneer er licht of beweging in de woning te zien was, zetten beide verdachten het op een lopen.
Bent u ook benaderd geweest door deze personen of hebt u dit zien gebeuren, aarzel niet om de politie te contacteren. Elke kleine tip kan leiden tot de aanhouding van de verdachten.
De voorlopige persoonsbeschrijvingen dewelke zij bij de eerste melding hebben doorgekregen, is de volgende: er is sprake van 2 verdachten, vermoedelijk Noord-Afrikaanse afkomst met een geschatte leeftijd van 15/16 jaar. Beide waren drager van een trainingsbroek. De eerste persoon droeg een zeer opvallende dikke Millet vest van blauwe kleur. Verder droeg deze persoon een muts onder zijn kap van zijn vest. Over de 2de persoon was er weinig info, enkel dat deze een kort geschoren kapsel had.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 dec 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief