Fifty-One Coloma SINT-PIETERS-LEEUW haalt 6.000 euro uit zijn clubkas

C21

Fifty-One Coloma SINT-PIETERS-LEEUW haalt 6.000 euro uit zijn clubkas

Editiepajot_leeuw_fifty_one
Ingezonden foto
 

Fifty-One Coloma Sint-Pieters-Leeuw verzamelde in 2012 een aantal fondsen om sociale projecten te ondersteunen. Drie verenigingen mochten een cheque ontvangen. VZW De Poel kreeg 4.000 euro, Ziekenzorg Vlezenbeek kreeg 1.000 euro. Eenzelfde cheque was er ook voor de Katholieke Vereniging voor Gehandicapten te Sint-Pieters-Leeuw. Dankzij de kaas-en wijnavond, de deelname aan de Jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw en een champagne-verkoop slaagde deze service-club erin deze fondsen te verwerven.

De plaatselijke club – Fifty-One Coloma Sint-Pieters-Leeuw – werd opgericht in 2002. Vandaag tellen zij zestien leden, die zich, tezamen met hun echtgenotes, inzetten voor het verlenen van ‘diensten aan de gemeenschap’. Jaarlijks organiseren wij een succesvol kaasbuffet, nemen zij deel met een stand aan de jaarmarkt en verkopen zij champagne. De gerealiseerde winsten worden integraal uitgekeerd aan goede doelen.

Het huidig bestuur 2012 en ook in 2013 bestaat uit: Albert Speeckaert (voorzitter), Luc Vanruysevelt (ondervoorzitter), Roland Demol (secretaris), Luc Antonsen (penningmeester) en William Moons (protocolchef)

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief