SINT-PIETERS-LEEUW - Gilbert Daelman werd biljartkampioen 2012

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Gilbert Daelman werd biljartkampioen 2012

Editiepajot_sint-pieters-leeuw
Foto's © Elsie De Greef
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw
foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw
foto © Elsie De Greef
 

In het dienstencentrum ‘t Paviljoentje in Ruisbroek wordt er elk jaar een biljartwedstrijd gehouden. Er namen dit jaar 15 spelers deel aan het vrij spel. Bij vrij spel mag men carambole maken op eender welke vrijgekozen manier, dat wil zeggen rechtstreeks of met één of meerdere banden te raken. Er werden 105 matchen gespeeld en Gilbert Daelman werd kampioen van 2012.

Gilbert was niet aan zijn proefstuk toe, in 2008 was hij reeds kampioen en nu in 2012 kwam hij tussen 2 kaartspelletjes zijn titel vastleggen. In vrij spel werd de grootste reeks van 28 caramboles gemaakt door Pierre Pen. Verleden jaar was hij hierin ook de primus. De korste match van 17 beurten tussen Pierre Pen en Lomme Buys werd gewonnen door Lomme. De langste match van maar liefst 49 beurten tussen Charles Gallemaers en Raymond Van Der Steen werd uiteindelijk met veel tandengeknars gewonnen door Charles.

Dit jaar mogen zij een nieuwe speler verwelkomen: Willy De Coster.

Paul Defranc, kersverse voorzitter van het OCMW-Sint-Pieters-Leeuw, deelde de prijzen uit en bedankte het ’t Paviljoentje voor de samenwerking en het jaarlijks nieuw laken op de biljarttafel en hij bedankte de spelers voor de vriendschappelijke en sportieve sfeer.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2013
Elsie De greef
Elsie De greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief