Liberalen SINT-PIETERS-LEEUW houden Nieuwjaarsreceptie

C21

Liberalen SINT-PIETERS-LEEUW houden Nieuwjaarsreceptie

Speech_liberalen_in_beweging
Liberalen in Beweging (ingezonden foto's)
 
Dsc05160
Speech_alain
Dsc05165
Fons Geeroms werd voor zijn jarenlange inzet gehuldigd.
 

 De Liberalen van Sint-Pieters-Leeuw hielden een Nieuwjaarsrecepte. Er was een drukke agenda met  de nieuwjaarswensen van de voorzitter van de Vld senioren, Renelde Buydens, van de voorzitter van Open Vld SPL, Alain Carremans, de voorstelling van 'Liberalen in Beweging', gastspreker Walter Zelderloo, gedeputeerde en de bedanking van Fons Geeroms. 

Een belangrijk onderdeel was de voorstelling van 'Liberalen in Beweging'.
Tijdens de aanloopperiode naar de recente gemeenteraadsverkiezingen is er tussen de kandidaten die op de vernieuwde en verjongde lijst voorgesteld werden een echte vriendschapsband ontstaan. Er werd niet alleen enthousiast samengewerkt naar de verkiezingen toe maar ook plannen voor de toekomst gesmeed. Hoewel al dat harde werk deze keer niet helemaal het verwachte resultaat opleverde kon dat de gedrevenheid niet temperen.
Deze nieuwe groep binnen de OPEN VDL afdeling van Sint-Pieters-Leeuw richt zich tot ALLE leden en hun gezinnen (kinderen ook welkom), jongeren en ouderen, en alle vrienden en sympathisanten die OPEN VLD een warm hart toedragen en onze idealen delen.
Ons doel: de vriendschap en de verbondenheid binnen onze afdeling bevorderen, en aan  iedereen bewijzen : Open VLD Sint-Pieters-Leeuw staat er! Come and join us !
Onze middelen: wij organiseren op regelmatige tijdstippen activiteiten waarbij aan ieder de kans geboden wordt om anderen op een ontspannen manier te ontmoeten, te communiceren en samen actief te zijn.
Voor elk wat wils. Voel je je de ene keer niet aangesproken, dan is de volgende activiteit misschien nét iets voor jou.
Op onze agenda staan alvast drie activiteiten gepland:
In de maand maart gaan wij gezellig een avondje uit : naar een variété, een concert of een toneelvoorstelling (nog nader te bepalen);
Eind april vieren wij de lente: wij gaan samen wandelen in onze mooie gemeente;
In juni : Ode aan de roos met bezoek aan de rozentuin en het rozenmuseum. Aarzel dus niet en treedt toe ! Het jaarlijks lidgeld bedraagt de democratische som van 5,00 € en het lidmaatschap biedt de gebruikelijke voordelen. De lidkaarten zijn te bekomen bij Martina, Nadia, Kris, Lize-Marie, Viviane en Kathleen.
Meer info: « LIBERALEN IN BEWEGING! » 0475/24 99 11 ofkathleen.dherde@skynet.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jan 2013
Marc Sluys
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief