SINT-PIETERS-LEEUW - Raadsleden maakten kennis met het OCMW

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Raadsleden maakten kennis met het OCMW

Editiepajot_leeuw_ocmw_1
Ingezonden foto's
 
Editiepajot_leeuw_ocmw_2_
Ingezonden foto's
 

Het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw organiseerde een ontspannende ontmoetingsdag tussen raadsleden en de verschillende diensten van het OCMW. Een route van een halve dag werd uitgestippeld doorheen de verschillende gebouwen van het OCMW. Van deze gelegenheid maakten dienstverantwoordelijken gebruik om hun diensten en dienstverlening voor te stellen.

De eerste ontmoetingsplaats was het lokaal dienstencentrum (LDC) ’t Paviljoentje en de serviceflats Residentie Van Parys. Er was een ontbijtbuffet en tegelijkertijd werd er uitleg gegeven over de werking. Er werd ook een rondgang georganiseerd in het administratief centrum Het Hemelrijck.
Een bezoek aan het Sociaal Huis ontbrak uiteraard niet. Daar konden de raadsleden kennis maken met de sociale dienst en de dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg (DGAT).
Het OCMW heeft 3 lokale dienstencentra. Het tweede lokaal dienstencentrum situeert zich in het hart van Negenmanneke, het Negenhof. Daar kregen ze uitleg over de werking en de dagelijkse activiteiten. Ieder raadslid kreeg alvast een programmaboekje mee.
Als laatste kwamen het nieuwe WZC Zilverlinde en LDC Meander aan bod. Daar konden de raadsleden samen met alle dienstenverantwoordelijken genieten van een warme maaltijd van eigen keuken
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jan 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief