SINT-PIETERS-LEEUW - 1.500 euro voor Smile to me

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - 1.500 euro voor Smile to me

Editiepajot_leeuw_smile_1_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 
Editiepajot_leeuw_smile_2_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 

Tijdens het jaareinde werd er door Toneel Vlezenbeek (Davidsfonds, Landelijke Gilde en KWB) acht voorstellingen geven van ‘En waar de ster bleef stille staan’ in de kerk van Oudenaken. Naar aanleiding hiervan werden er wenskaarten en honing verkocht voor Smile to me. De opbrengst hiervan, 1.500 euro werd nu overhandigd.

 Smile to Me’ is een feitelijke vereniging die begonnen is door 2 mama’s om een goed doel te organiseren voor kinderen met een zware fysieke handicap.
De kerstkaarten die verkocht werden, waren hiervoor speciaal gemaakt door de Leeuwse kunstenaar Rik Moriau.
Smile te me wil dit jaar voor de zwaar gehandicapte kinderen terug een namiddag organiseren. Bij de eerste organisatie verleden jaar waren er 42 kinderen aanwezig. Dit jaar zou die namiddag doorgaan op 19 oktober in Zonnig Leven in Sint-Pieters-Leeuw. Het wordt een heel bijzondere dag vol activiteiten voor meervoudig gehandicapte kinderen  vol met animatie, clowns, schminkers(-sters), enz. Een dag waar de kinderen met een zware handicap centraal staan en waar de ouders mee kunnen genieten van het spektakel. Voor de animatie die namiddag is smile to me nog op zoek naar zangers en animatoren. Alle info hiervoor op www.smiletome.be smile-to-me@hotmail.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief