SINT-PIETERS-LEEUW - Brouwerij Lindemans wint tweemaal goud op de Brussels Beer Challenge 2013

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Brouwerij Lindemans wint tweemaal goud op de Brussels Beer Challenge 2013

Editiepajot__leeuw_lindemans
Ingezonden foto
 

Brouwerij Lindemans kaapte naar aanleiding van de 2e uitgave van de Brussels Beer Challenge twee topawards weg en dat met de Oude Geuze Cuvée René en de Oude Kriek Cuvée René.

Enkele weken nadat Lindemans een hele reeks prijzen in de wacht sleepte tijdens de World Beer Awards 2013, heeft de Vlaams-Brabantse brouwerij zopas twee gouden medailles gewonnen op de Brussels Beer Challenge 2013. De Oude Gueuze Cuvée René werd uitgeroepen tot de beste in de categorie “Lambiek & Geuze” en de Oude Kriek Cuvée René bekleedt de eerste plaats in de categorie “Fruitlambiek”.
De Brussels Beer Challenge vond dit jaar plaats van 1 tot 3 november. In totaal namen 592 bieren uit 15 landen deel aan deze internationale biercompetitie. Voor meer info: www.brusselsbeerchallenge.com
De familie Lindemans is al bijna twee eeuwen actief in de biersector. Momenteel is de zesde generatie aan zet. Brouwerij Lindemans groeide uit tot een gevestigde waarde in de internationale bierwereld. De brouwerij is de grootste onafhankelijke familiale lambiekbrouwerij. Behalve Oude Gueuze, Oude Kriek, Gueuze, Kriek en Faro produceert Lindemans ook verschillende fruitbieren op basis van lambiek (Framboise, Cassis, Apple en Pecheresse).
De bieren van brouwerij Lindemans kennen alsmaar meer succes. Voortgestuwd door goede exportcijfers, steeg de productie op 10 jaar tijd van 50.000 hectoliter naar ruim 85.000 hectoliter per jaar. Daarom werd eerder dit jaar de eerste steen gelegd van een nieuw bedrijfsgebouw. Dankzij deze investering zal de productie- en opslagcapaciteit op termijn kunnen verdubbelen. De bouwwerken zullen tegen mei 2014 voltooid zijn.
Op dit ogenblik telt de familiale onderneming 25 medewerkers. Dat aantal zal volgend jaar met 15 personen toenemen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief