SINT-PIETERS-LEEUW - Week van de bibliotheek in het teken van jonge gezinnen en tijd

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Week van de bibliotheek in het teken van jonge gezinnen en tijd

Week_bibliotheek_spl

Van 11 ot 19 oktober is er de week van de bibliotheek. Het thema is Het leven van A tot Z: jonge gezinnen en tijd

Jonge gezinnen, daar mikt de bibweek dit jaar op.
Jonge gezinnen staan gelijk aan “te weinig tijd” en daar wil de bib wat aan doen. Een bibliotheekbezoek is niet alleen gezinstijd maar ook kwaliteitstijd. Een uitstapje naar de bibliotheek duurt niet zolang en iedereen kan op zijn eigen tempo op zoek gaan naar de gewenste materialen. In de bib kan elke ouder wat tijd voor zichzelf nemen en daar wil de bibliotheek op inspelen.
 
Verwenweekend
In het weekend van 11 en 12 oktober wil men de jonge en andere gezinnen extra verwennen. Om trouwe klanten te bedanken voor het jarenlange vertrouwen, bieden zij op zaterdag 11 en zondag 12 oktober in de hoofdbibliotheek en in de filialen een ontbijt aan. Een gedeelte van de bib wordt cafetaria waar naar hartelust kan gesmuld en gedronken worden. Daarnaast is er voor de trouwe leden een klein geschenkje voorzien. Zij krijgen een tijdchequeboekje. In dit boekje zitten cheques die verwijzen naar symbolische tijd die de bib je schenkt.
 
Cadeau voor nieuwe leden
Ook dit jaar doet de bibliotheek een oproep om naar de bib te gaan en zich lid te maken.
Wie zich lid maakt tijdens de bibliotheekweek, krijgt een unieke bib-agenda. Die is handig voor het hele gezin.
 
De bib op de markt
Vrijdagnamiddag is het markttijd in Sint-Pieters-Leeuw. Daar wil de bibliotheek op inpikken met een marktstandje voor de bibliotheek en dit op 17 oktober van 15 tot 19 uur.
Van tijdwinst gesproken: twee vliegen in één klap. Aankopen doen op de markt en tevens gezellig langs het marktstandje van de bib slenteren. Al de producten worden er aangeboden aan speciale voorwaarden.
 
Start leeskring
Noteer alvast de datum van 13 oktober 2008. Men maakt gebruik van de bibliotheekweek om van start te gaan met de leeskring. Men zoekt kritische en enthousiaste lezers die graag discussiëren over boeken. Onder leiding van Griet Desmet zullen zij leeservaring delen in een gezellige en ontspannen sfeer. Men komt samen in de bibliotheek aan de Rink om 19.30 uur om het boek “De engelenmaker” van Stefan Brijs te bespreken Inschrijven is noodzakelijk.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 okt 2008
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief