SINT-PIETERS-LEEUW - Kramballeke van 250 euro voor Marleen Verhasselt

SINT-PIETERS-LEEUW - Kramballeke van 250 euro voor Marleen Verhasselt

Editiepajot_jaarmarkt_vlez_2_gr_foto_merckx
 
Editiepajot_jaarmarkt_vlez_1_kl_foto_merckx
Editiepajot_jaarmarkt_vlez_2_kl_foto_merckx
Editiepajot_jaarmarkt_vlez_1_gr_foto_merckx
 

De 81ste jaarmarkt in de Leeuwse deelgemeente Vlezenbeek kende succes. Het goede weer zal hier wel voor iets tussengelegen hebben, maar ook het feit dat er kramballekens konden gevonden worden waarin een waardebon van 250 euro, 100 euro en drie bons van 50 euro zaten. Hiervoor zorgden de Verenigde handelaars van Vlezenbeek.

Toeschouwers op de jaarmarkt zagen niet alleen heel wat dieren, tal van kraampjes, maar ook het eerste optreden van de meisjes van de KAJ met hun wimpels
 
Waarbij men vroeger een juweel kon winnen bij de kramballekes worp wordt het nu bij waardebons gehouden De Verenigde handelaars van Vlezenbeek deelden zo 500 euro uit.
Een kramballeke een balletje gehakt met daarbij een broodje. Het was zowat de traditie dat vroeger tijdens de jaarmarkt dat bijna op alle tafels van Vlezenbeek kwam tijdens de jaarmarkt. De bewoners hadden niet veel tijd om eten te maken en de balletjes kon men op voorhand bakken.
 
Marleen Verhasselt, een trouwe bezoekster van de jaarmarkt in Vlezenbeek raapte het kramballetje, dat goed was voor een waardebon van 250 euro. Wat ze er mee gaat doen kon ze ons nog niet vertellen. Het kramballeke met een waardebon van 100 euro werd gevonden door Maxiem Tolbecq uit Sint-Pieters-Leeuw.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 okt 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 feb 2021

archief