SINT-PIETERS-LEEUW - Leerlingen van Sint-Stevens komen op tijd

SINT-PIETERS-LEEUW - Leerlingen van Sint-Stevens komen op tijd

Editiepajot_sint-pieters-leeuw_schol_sint-stevens_foto_mie_demol__1_
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw_schol_sint-stevens_foto_mie_demol
 

Op tijd naar school gaan is heel belangrijk voor een kind en voor de school. Daarom hebben ze in de scholengemeenschap van de katholieke basisscholen van Sint-Pieters-Leeuw gekozen om per trimester een “ik kom op tijd-week” te organiseren.

In die week willen ze hun leerlingen en vooral hun ouders het belang van op tijd komen duidelijk maken. Elke ochtend werd er een leuke activiteit aangeboden die 15 minuten voor de startbel begon. Er werd gedanst, fruit gegeten, bellen geblazen, gespeeld met de juffen enz. Ze maakten zelfs een ik-kom-op-tijd-lied en het zesde leerjaar verkleedde zich als clowntjes voor de kleutertjes.
 
Ook de schoolpoort werd mooi versierd door kleurrijke werkjes van de lagere school. De kinderen die op tijd waren kregen elke ochtend een groene sticker op hun kaartje aan de boekentas. Wie op het einde van de week 5 groene stickers had kreeg een kleine attentie mee om mama en papa te feliciteren.
 
Het was een heel gezellige week, zowel voor ouders die graag een kijkje kwamen nemen, als voor de kinderen en de leerkrachten. Nu maar hopen dat de ouders ervoor zullen blijven zorgen dat hun kindjes op tijd op school aankomen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2008
Nele Jans
Guido Geldhof
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 feb 2021

archief