SINT-PIETERS-LEEUW - Zwem en sponsor je mee voor FriS ?

SINT-PIETERS-LEEUW - Zwem en sponsor je mee voor FriS ?

Editiepajot_fris
 

Van vrijdag 21 november om 17 uur tot zaterdag 22 november om 17 uur organiseert de gemeente Sint-Pieters-Leeuw haar jaarlijkse zwemmarathon. Dit jaar gaat de opbrengst naar FriS, een sportvereniging voor kinderen en volwassenen met een beperking in Vlaams-Brabant en Brussel (www.frisseclub.net ).

Bovendien is het zwemmen tijdens de marathon gratis. De organisatoren hopen dan ook massaal veel zwemmers te mogen verwelkomen in het Wildersportcomplex, Sportlaan 11 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Hoe meer lengtes er gezwommen worden (ook 's nachts), hoe groter de steun voor FriS!

Naast zwemmers is men ook nog op zoek naar sponsors. Ken je een persoon, gezin, winkel, bedrijf, vereniging, klas of enige andere groepering die mogelijk zou willen sponsoren, geef dan gauw een seintje via 02 334 21 61 (tijdens de kantooruren) of frisseclub@gmail.com . Er wordt dan gezorgd voor een sponsordossiertje waarin alle informatie is opgenomen en via dewelke een belofte van sponsoring kan worden gedaan.

Sponsoren kan met een vast bedrag of met een bedrag per gezwommen kilometer om de zwemmers vooruit te stuwen. De sponsors worden duidelijk in de kijker gezet en voor giften vanaf € 30,00 kan een fiscaal attest worden verkregen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 nov 2008
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 feb 2021

archief