SINT-PIETERS-LEEUW - Buurtbabbels vanaf volgend jaar

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Buurtbabbels vanaf volgend jaar

Editiepajot_logo_gemeente_sint-pieters-leeuw

“Men leert dankzij de buurtdrinks nieuwe mensen kennen in een gezellige, ongedwongen en warme sfeer”. vervolledigde Monika Van Steenbrugge.
Er zijn mogelijkheden qua samenwerking met de plaatselijke middenstand, de verenigingen, enz.. Het eerste proefproject lanceren ze in de deelgemeente Ruisbroek. Nadien volgt er een evaluatie . Opzet is om op termijn in elke leefkern/deelgemeente zo'n buurtdrink te organiseren, bv. rond nieuwjaar of een ander belangrijk tijdstip van het jaar.

Burgemeester Lieve Vanlinthout over hert voorstel: “ Het is fijn vast te stellen dat 2 jonge gemeenteraadsleden dit initiatief lanceren. Niet alleen met een buurtdrink doch ook met bloemenmandjes en het nastreven van netheid in de wijkkernen willen zij het sociale leven en de leefbaarheid van de gemeente gaan verbeteren. Dit project kadert volledig in ons integratiebeleid. Dankzij dit initiatief kunnen wij niet alleen de inwoners onderling beter met mekaar in contact brengen maar zullen zij tevens de mogelijkheid krijgen kennis te maken met het rijke verenigingsleven binnen onze gemeente.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2008
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief